Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker zet haar hotel te koop

Nieuws

6 sep 2023, 21:39

Sonja Bakker, die eerder nog sensuele foto's plaatste (zie video), heeft samen met haar zakenpartner hun hotel in Volendam te koop gezet, zo laat BekendeBuren weten. Sonja runde het hotel zelf, iets wat niet bekend was bij het merendeel van Nederland.

Het hotel ligt op ongeveer twintig meter van de beroemde dijk in Volendam, een top locatie dus. Waarom ze het hotel verkopen? Dat wordt als volgt omschreven: “De bedrijfsvoering van de huidige eigenaren richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van woningvastgoed. De exploitatie van het hotel ligt voor hen te ver af van hun kernactiviteiten."

Winst

Sonja en haar zakenpartner hebben het hotel destijds voor 725.000 euro gekocht en vestigde daar een hypotheek op van 938.000 euro. Ze hebben het hotel nu voor bijna 1,3 miljoen in de verkoop staan. Als het hotel dus voor dit bedrag wordt verkocht, behaalt Sonja een mooie winst.

Ibiza

Sonja woont zelf met haar vriend en zoon merendeel op Ibiza. Na alle ophef over plagiaat en andere beschuldigingen lijkt ze het allemaal wat rustiger aan te willen doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.