Terug

Volg Shownieuws

'Sonja Bakker en vriend definitief uit elkaar'

Nieuws

4 okt 2023, 17:32

Het lijkt toch echt over en uit te zijn tussen Sonja Bakker en Barry van Suijdam. "Al lange tijd rommelde het, maar nu lijkt het definitief", zegt een een bevriende buurman van Sonja woensdag in weekblad Privé. Ook een goede vriend van de voormalig dieetgoeroe laat aan Shownieuws weten dat er een einde is gekomen aan hun stormachtige (zie video) liefdesrelatie.

De geruchten over de liefdesbreuk gaan al lange tijd. Afgelopen juni ontkende Barry nog zelf dat hij en Sonja uit elkaar zijn. "Er is niets aan de hand tussen ons. Sonja en ik wonen al twee jaar op Ibiza en hebben het ontzettend fijn samen", liet hij weten aan Ditjes en Datjes.

Privé heeft Sonja opgezocht op Ibiza en sprak daar onder meer met haar bevriende buurman. Die vertelt onder meer: "De laatste tijd was er steeds meer ruzie. Erover praten was een taboe. Ze was bang dat verhalen zouden uitlekken naar de media. Nu Barry weg is, zien we Sonja ook steeds minder in het uitgaansleven."

Het weekblad heeft ook zelf met Sonja gesproken en volgens Privé maakte ze een droevige indruk. Zij wil de breuk met Barry niet bevestigen. "Ik geef nergens meer antwoord op. Daar heb ik geen zin meer in. Iedereen mag zeggen wat hij wil. maar ik reageer er niet meer op. Als iemand anders dit zegt, dan vind ik dat helemaal prima. Wat je nu ziet, is mijn nieuwe leven", zegt ze.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Shownieuws heeft haar goede vriend Jacco Bosman, bekend van het realityprogramma Utopia, gesproken en hij laat weten blij te zijn dat Barry weg is bij Sonja. Volgens hem gaat het heel goed met haar en zit ze lekker in haar vel.

Plagiaat

Sonja heeft na beschuldigingen van plagiaat in Nederland een "rottijd" achter de rug. De dieetgoeroe vertrok daarom definitief naar Ibiza, vertelde ze vorig jaar in het tijdschrift Beau Monde.

Meerdere diëtisten en foodbloggers beschuldigden haar van plagiaat. "Vier recepten waren niet goed gegaan en dat hebben we meteen gecorrigeerd. Maar het ging maar door en door... En ik was te moe om terug te vechten. Alles wat ik deed of zei, was slecht, mijn kop moest rollen", blikte ze terug.

Ze besloot haar werk voor onbepaalde tijd neer te leggen en naar Ibiza te vertrekken. "Ik hoef het ook allemaal niet meer te doen, hè. Ik heb vijf miljoen boeken verkocht, ik hoef niet meer te werken. Als het zo moet, met alle drama, dan liever niet."

Sonja Bakker reageert op de onstuimige tijd
2:04
Sonja Bakker reageert op de onstuimige tijd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.