Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze geeft uitleg over aanpak nieuwe relatie

Nieuws

27 mrt 2023, 14:37

Nadat Monica Geuze besloten heeft te stoppen met het dagelijks filmen van haar leven, is de duizendpoot zeker niet uit de picture verdwenen. Terwijl ze nog wekelijks schittert als presentatrice in De Bachelorette, zien we haar vanaf aanstaande donderdag alweer als presentatrice in Temptation Island: Love or Leave. Maar hoe gaat het eigenlijk met Monica zelf op liefdesgebied?

Terwijl onze verslaggever Thom Goderie de presentatrice spreekt over het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, doet Monica een opvallende onthulling over haar privéleven. Als haar gevraagd wordt of ze zelf ooit zou willen deelnemen aan het programma, legt Monica uit dat ze haar nieuwe liefde dit keer buiten de publiciteit gaat houden. "Ik zou dus ook niet meedoen aan Temptation Island", aldus Monica. "Dat verbaast me nou helemaal niks", zegt Kaj Gorgels lachend. Bekijk de video bovenaan de pagina voor het hele gesprek.

Eerder liet Monica aan Shownieuws weten totaal niet open te staan voor een nieuwe relatie. Zie onderstaande beelden.

Monica Geuze is even klaar met de liefde
0:21
Monica Geuze is even klaar met de liefde

Bizarre twist

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave belooft heftiger dan ooit te worden. Er is namelijk een bizarre twist toegevoegd aan het programma. Het seizoen bevat namelijk een 'secret koppel'. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart wekelijks te bekijken op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.