Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze bekent: op de vingers getikt voor grensoverschrijdend gedrag

Nieuws

16 mrt 2023, 15:44

Monica Geuze doet een eerlijke bekentenis aan Kaj Gorgels in hun podcast Geuze & Gorgels. Ze is ooit bij een "nieuwe tv-klus" op de vingers getikt voor grensoverschrijdend gedrag, zo vertelt ze.

"Soms is het heel moeilijk om te kijken hoe je een grapje maakt met iemand. Omdat ik me dan onzeker voel bij een hele crew die elkaar al honderd jaar kent, ga ik er gewoon zwaar over. En dan hoor je achteraf van: dat was niet gewenst. Dan denk ik: 'Ah, schade.'" Meer wil ze er verder niet over kwijt, alleen nog wel: "De intentie is vrijwel altijd juist. Het is nooit de bedoeling om iemand opzettelijk pijn te doen."

Kay geeft toe dat ze samen weleens grapjes maken, waar ze later "spijt van hebben"...

Monica is momenteel te zien op Videoland met De Bachelorette waarin Sylvia Geersen op zoek gaat naar haar prins op het witte paard, zie beelden bovenaan de pagina. Vanaf donderdag 30 maart is Monica weer samen met Kaj te zien als presentatieduo in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. 

(foto header: Tom Cornelissen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.