Terug

Volg Shownieuws

Nicolette Kluijver opgelucht na vervelend nieuws

Nieuws

11 juli 2024, 14:11

Nicolette Kluijver is opgelucht dat zij haar hond Flapoor weer terug heeft, nadat het dier woensdag was weggelopen na een wandeling in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel. Op Instagram deelt de presentatrice donderdag dat de hond in Amsterdam is gevonden en dat zij en haar geliefde viervoeter weer herenigd zijn.

"Flapoor was gisteren na een ongelukje met een stroomdraad van het weiland in paniek weggelopen", schrijft Nicolette, die vorige maand nog naar ziekenhuis moest door een pijnlijk ongeluk (zie video). "Ze liep uiteindelijk langs de snelweg. Nu weer veilig in mijn armen." In het bericht bedankt ze DOA Amsterdam, een dierenasiel in de hoofdstad waar Flapoor woensdag werd opgevangen.

Nicolette bedankt verder ook de mensen die hebben geholpen met zoeken, "lieve berichtjes heeft gestuurd en heeft meegeleefd". De presentatrice hield haar volgers woensdag via Instagram Stories op de hoogte van de vermissing van de hond.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Afscheid

Nicolette had onlangs nog een moeilijk afscheid van haar hondje voor de kiezen gekregen (zie onderstaande video). Ze moest hem op het vliegveld achterlaten. Gelukkig was de vlucht helemaal goed gegaan en kon ze hem weer knuffelen op Schiphol.

Moeilijk afscheid Nicolette Kluijver
0:31
Moeilijk afscheid Nicolette Kluijver

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.