Terug

Volg Shownieuws

Nielson deelt na relatieproblemen kusfoto met vrouw

Nieuws

28 juli 2023, 21:25

Nielson en zijn vrouw Hanna lijken weer gelukkig te zijn samen. Afgelopen december kwam naar buiten dat de zanger zijn vrouw ontrouw was geweest (zie video). Op Instagram deelt de 33-jarige Nielson nu een vakantiefoto, waarop hij Hanna op haar hand kust.

(Bron: Instagram / Nielson)

Vlak nadat het nieuws via zogenoemde 'juicekanalen' naar buiten was gekomen, deelde Nielson dat hij en Hanna druk waren met het "oplossen van problemen in zijn huwelijk".

'Weg hieruit'

Een paar maanden daarna liet Niels Littooij, zoals de zanger echt heet, weten dat de twee samen op zoek waren naar "een weg hieruit".

Nielson en zijn jeugdliefde Hanna trouwden in 2016. Maar in december 2022 kwam naar buiten dat Nielson ontrouw was geweest. Tijdens een bezoekje aan de studio van Radio538 geeft de zanger toe dat hij zijn vrouw heel erg veel pijn heeft gedaan...Bekijk de video hieronder voor de beelden.

Nielson doet heftige onthullingen over affaire
7:01
Nielson doet heftige onthullingen over affaire

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.