Terug

Volg Shownieuws

Nienke Plas deelt heftig nieuws over dochtertje

Nieuws

28 jan 2023, 13:40

Nienke Plas en haar man Resley hebben een loodzware dag achter de rug. Nienke laat haar volgers weten dat hun dochtertje Harley met spoed aan haar hart is geopereerd.

Op Instagram deelt ze een foto vanuit het ziekenhuis en schrijft emotioneel: "Onze kleine meid kreeg het even zwaar voor de kiezen. Het leek of we waren beland in een hele slechte film. De afgelopen 24 uur waren vol met angst en hoop tegelijk. Wat een schrik want je hart is niet helemaal zoals die van ons. ‘Nog niet af’ zo noem ik het. Geboren hartafwijking noemen de dokters het. Met een spoedoperatie vannacht aan jouw ♥️ ben je voor nu stabiel en we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in).

We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel. Voor nu is onze focus op kleine Harley. Ik zal mijn voorstelling nog niet gaan spelen die ik nota bene vanavond zou aftrappen in Capelle a/d IJssel. Ik kom terug, wel met iets meer grijze haren. Hopelijk tot snel x Ps. wij zullen z.s.m. bekend maken welke voorstellingen verplaatst worden."

Harley werd eind november geboren. Ze hebben al twee zoons: Novi-Jaxx en Frenky-Dean. Vorig jaar zomer liet het koppel weten dat ze hun kinderen zo veel mogelijk buiten beeld willen houden.

(foto: Instagram Nienke Plas)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.