Terug

Volg Shownieuws

Nieuw seizoen van Zomergasten van start

Nieuw seizoen van Zomergasten van start

Nieuws

24 juli 2022, 11:19

Het VPRO-programma Zomergasten is zondagavond terug voor een nieuw seizoen. Humberto Tan is als eerste gast aan de beurt. De aflevering wordt uitgezonden op NPO 2.

In de komende weken vertellen respectievelijk econoom en socioloog Sandra Phlippen, journalist Derk Sauer, schrijver Lieke Marsman, presentator en muzikant Raven van Dorst en psychiater Bessel van der Kolk over hun favoriete televisie-avond.

Janine Abbring presenteert het programma voor de zesde keer en is enthousiast over haar gasten. "Ze zijn eigenwijs en eigenzinnig en ook nog eens uitzonderlijk goed in hun vak. Ze staan allemaal op een bijzonder punt in hun leven of ze hebben een bijzondere weg afgelegd om op dat punt te komen. Ik ben superbenieuwd naar de films, documentaires en series die ze hebben gekozen om hun verhalen te vertellen", zegt ze op de website van Zomergasten.

Het interviewprogramma is sinds 1988 elke zomer te zien. Eerdere presentatoren waren onder anderen Peter van Ingen, Adriaan van Dis, Joost Zwagerman en Wilfried de Jong.

Akkefietje tussen Albert en Humberto

In maart sprak Shownieuws-deskundige Albert Verlinde zich uit over de persoonlijkheid van Humberto Tan. Dit pikte Humberto niet en daarom deed hij aangifte om te "lasterlijke uitspraken". Albert gaf later aan veel spijt te hebben van zijn uitspraken, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.