Terug

Volg Shownieuws

Nog een tegenslag voor Frank Jansen na afgebrand tuinhuis

Nieuws

22 juni 2022, 17:42

Een ontzettend grote domper voor Frans Jansen, bekend van het voormalig tv-duo Frank & Rogier. Zijn mooie tuinhuis in Zuid-Frankrijk werd vorig jaar verwoest door de bosbranden. En wat blijkt nu: dat gaat hem flink wat geld kosten.

De brand heeft zijn villa in Saint-Tropez gespaard, maar de omgeving eromheen is compleet verwoest. Van zijn tuin, waar Frank jarenlang aan werkte, is niets meer over. Ook het tuinhuis dat hij voor zijn Franse hulp liet bouwen is volledig afgebrand, zo vertelde hij ook emotioneel in de video bovenaan deze pagina.

Meneer van de verzekering

Een lichtpuntje toen was dat Frank ervanuit ging dat de verzekering alles zou dekken, maar niets blijkt minder waar. "Er was hier net een meneer van de verzekering, blijkt het tuinhuis niet verzekerd te zijn", vertelt hij in een interview met weekblad Weekend. "Ik dacht dat alles gedekt was, maar het tuinhuis valt er toch niet onder." De bouw van een nieuw stulpje moet hij nu zelf betalen. "Maar dat kost dus gauw zo’n 80 mille (duizend, red)."

Frank legt de schuld bij zichzelf. Teleurgesteld gaat hij verder: "Ik heb nooit goed naar de verzekeringsvoorwaarden gekeken." Toen hij eindelijk een afspraak had met de verzekeraar bleek dat dat de kosten van het tuinhuis niet gedekt zullen worden. "Dat is een grote financiële tegenvaller, want dit was nou net de grootste kostenpost."

Bekend in de buurt

Het zat Frank niet mee de afgelopen tijd. Zijn televisiecarrière staat op een laag pitje en zijn huwelijk met Rogier liep ook op de klippen. Over dat laatste deed hij in Bekend in de buurt nog zijn verhaal. Dit is in de video hieronder te zien.

Bekend in de buurt met Frank Jansen
11:03
Bekend in de buurt met Frank Jansen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.