Terug

Volg Shownieuws

Om deze reden helpt cameraman Freek Vonk niet tijdens een verwonding

Nieuws

14 mrt 2023, 10:41

Als Freek Vonk weer levensgevaarlijk gewond raakt tijdens opnames of nog erger wil de tv-bioloog vooral dat de camera blijft lopen. Daarover heeft hij afspraken gemaakt, zegt zijn vaste cameraman Ivo Borkus in Veronica Superguide.

"Freek en ik hebben ooit afgesproken dat ik, als we met voldoende mensen zijn en er iets met Freek gebeurt, blijf draaien", aldus Borkus. Op die manier zou zijn familie alles op band hebben, mocht het misgaan.

Haaienbeet

Hetzelfde gebeurde ook bij de veelbesproken haaienbeet in 2017. "Toen hij door die haai werd gebeten, dacht ik meteen: wat kan ik nu toevoegen? We waren met genoeg mensen. Dus ik wist: draaien. Ja, dat is een heftige afspraak. Ik zou hetzelfde willen, ik kan me daar dus wel in vinden."

Vele verwondingen

Door de jaren heen raakte Vonk nog enkele keren gewond door een ontmoeting met een dier. Zo had hij vorig jaar aanvaringen met een slang en een tijgermeerval en in 2020 met een tapijtpython.

Afgelopen november werd Freek in zijn gezicht gebeten door een slang... In de beelden bovenaan de pagina zie je de heftige beelden van deze beet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.