Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Roxy Dekker valt tijdens optreden

Nieuws

16 aug 2024, 22:40

Roxy Dekker is vrijdag tijdens een optreden gevallen. Beelden daarvan deelt de 19-jarige zangeres via Instagram Stories (zie video).

Het filmpje laat zien hoe Roxy een van haar hits zingt, tussen het publiek. Na enkele seconden is te zien hoe de zangeres onderuit gaat. "Roxy Dekker ben je oké?" vragen enkele van haar fans op Instagram Stories. "Hahahahahahahaha ja", reageert de zangeres daarop.

Ze deelt nog een foto van zichzelf. Daarbij schrijft ze: "Wat ben ik toch lekker gevallen zeg."

De zangeres zong tijdens haar optreden ook het nummer Gaan We Weg?, dat ze samen met Ronnie Flex uitbracht. Bekijk onderstaande video voor meer over dit nummer.

Roxy Dekker over housenummer met Ronnie Flex
1:03
Roxy Dekker over housenummer met Ronnie Flex

Mijlpaal

Roxy heeft ook een nieuwe mijlpaal bereikt: haar eerste eigen appartement (zie onderstaande video). Het gaat om een woning in de populaire wijk De Pijp in Amsterdam, zoals gemeld door Bekende Buren.

Het appartement, met een oppervlakte van 53 vierkante meter, beschikt over een woon- en slaapkamer, een open keuken en een ruime tuin van 35 vierkante meter. De koopsom van 467.000 euro is gefinancierd door het bedrijf van haar vader, dat de hypotheek heeft geregeld.

Roxy Dekker heeft haar eigen huis gekocht
1:37
Roxy Dekker heeft haar eigen huis gekocht

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.