Terug

Volg Shownieuws

Op DEZE datum start het nieuwe seizoen van De Bachelor

Nieuws

27 jan 2022, 17:17

Het nieuwe seizoen van de datingshow De Bachelor is vanaf zondag 16 februari te zien. Dat heeft streamingdienst Videoland donderdag bekendgemaakt.

In een eerder stadium werd al bekend dat Thomas van der Vlugt, bekend van StukTV, in deze reeks op zoek gaat naar een nieuwe liefde. "Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen kan kiezen, maar ook vervelend dat ik er ook heel veel naar huis moet sturen", liet de presentator eerder al weten tegenover RTL Boulevard.

Van der Vlugt leert in het programma een groep vrouwen kennen met wie hij gaat daten. Elke week bepaalt hij welke vrijgezelle dames een roos krijgen en dus mogen blijven en wie er naar huis gaan.

De presentator volgt dj Tony Junior op die vorig jaar de Bachelor was. In een eerdere editie, waarin een vrouw op zoek ging naar de liefde, vervulde Gaby Blaaser de rol van Bachelorette.

In de video bovenaan de pagina zie je alvast een kleine teaser van het nieuwe seizoen!

MAFS

Het nieuwe Married At First Sight-seizoen is begin januari van start gegaan. In dit seizoen heeft een oude bekende zijn gezicht laten zien. Namelijk Joep uit De Bachelorette maakte zijn opwachting in het programma. In 2020 deed Joep mee aan De Bachelorette met Gaby Blaaser. Het is hem niet gelukt om het hart van de influencer te veroveren. Nu doet hij nog een poging om ware liefde te vinden, zo treedt hij voor Married At First Sight in het huwelijksbootje met een onbekende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.