Terug

Volg Shownieuws

Openhartige dochter Ruud de Wild: 'Voel me niet welkom'

Nieuws

4 mei 2023, 16:30

In een nieuwe aflevering van Ruud & Olcay, gaat Ruud langs bij zijn dochter Toy... En hierin is Toy openhartig naar haar vader toe: "Ik het het idee dat hij geen zin heeft, dat ik er ben."

Joy is inmiddels 20-jaar en woont op zichzelf. Ruud gaat voor de eerste keer bij zijn dochter langs, voor Ruud een bijzonder moment: "Ik ben voor de eerste keer bij mijn dochter die uit huis is"

Alleen

Toy vertelt dat ze het fijn vindt om op zichzelf te wonen.... Maar dat ze het ook erg lastig vindt, omdat ze zich erg alleen voelt. Voorheen woonde ze vooral bij haar moeder: "Mama is vaak thuis. En nu is het een beetje van, je gaat bij je ouders op bezoek", vertelt Toy. En over haar vader zegt ze dat ze zich daar niet welkom voelt. "Het komt vaak ook wel omdat ik meestal het idee heb dat hij geen zin heeft dat ik er ben.”

Olcay

Olcay snapt de woorden van haar stiefdochter wel. Zo zegt Olcay in de aflevering: "Ik snap Toy totaal als ze zegt dat ze zich te veel voelt. Ik vind ook wel dat Ruud haar vaak de deur uitzet of uitkijkt.....Het is toch je dochter. Ik denk dat het daarom goed is dat zij meer qualitytime met elkaar doorbrengen.”

(Bron: Instagram/Ruud de Wild)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.