Terug

Volg Shownieuws

Pijnlijke gebeurtenis voor Luca Borsato: 'Huilen'

Nieuws

4 okt 2022, 17:17

Wat een pech voor Luca Borsato (23). Op Instagram vertelt de zoon van Marco en Leontine over een pijnlijke gebeurtenis...

In zijn Stories laat hij weten dat zijn bezoekje aan de zonnebank niet zo prettig is verlopen. "Verbrand onder de zonnebank", schrijft de zanger.

Aan de foto te zien baalt de zanger er flink van. "Laagste stand, maar 20 minuten", laat hij nog weten in het bericht.

Het is de afgelopen periode geen makkelijke tijd geweest voor de jonge Borsato. Zo is onder meer zijn relatie met Daisy na ongeveer een jaar gestrand. Onlangs zong de zanger nog over zijn gebroken hart. Zie bovenstaande video.

Daarentegen ziet het leven van Leontine er rooskleuriger uit. Ze heeft namelijk weer vlinders in haar buik. Het management van Leontine heeft bevestigt dat de brunette het erg gezellig heeft met ondernemer en multimiljonair John Huiberts.

Avond van haar leven

Na een lange tijd van stilte plaatst Leontine steeds vaker weer berichten op sociale media. Onlangs deelde ze nog dat ze een bijzondere avond beleefde. Zie onderstaande video.

Leontine beleeft avond van haar leven
0:17
Leontine beleeft avond van haar leven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.