Terug

Volg Shownieuws

Prince Charming-Ferdi laat volgers schrikken met DEZE foto

Nieuws

14 juli 2022, 13:22

Ferdi Pool won het eerste seizoen van het programma Prins Charming niet, maar werd uiteindelijk toch gelukkig met Prins Marvin. De twee hebben al een tijdje een relatie en het leek erop dat alles voorspoedig ging tussen de twee, totdat Ferdi onlangs een opvallende foto plaatst op Instagram.

De volgers van Ferdi schrokken even toen ze ineens een foto voorbij zagen komen waarop te zien is dat Ferdi en 'prins' Chris Berendse uit het tweede seizoen van Prins Charming het erg gezellig hebben met elkaar.

"PLOTTWIST", schrijft Ferdi bij de post. Gelukkig grapt Ferdi maar en is hij nog steeds erg gelukkig met Marvin. "Mijn eigen lieve knappe man kon niet vandaag, dus gezellig een middagje op stap met Mister PC S2."

Aan Shownieuws liet 'prins' Chris Berendse weten hoe hij het Prins Charming-avontuur ervaarde. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.