Terug

Volg Shownieuws

Richard Groenendijk ontvangt zeer bijzonder cadeau

Nieuws

18 aug 2023, 19:18

Cabaretier Richard Groenendijk heeft vrijdag een bijzonder cadeau ontvangen. Op Instagram deelt hij een foto van het paspoort van cabaretier Toon Hermans, dat hij kreeg van Toons' kleinzoon Antoine. "Soms heb je van die dagen dat je denkt: veel mooier en specialer wordt het even niet en waar heb ik het aan te danken?" schrijft Richard.

Richard kreeg het cadeau omdat hij een aantal jaar geleden een aflevering van een documentairereeks over het leven en werk van Toon Hermans maakte. Kort na de uitzending sprak hij Antoine. Die vertelde Richard dat hij hem iets cadeau wilde geven. Eerder kwam er een andere grote droom van Richard uit... (Zie beelden bovenaan de pagina).

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

De cabaretier had er nooit meer aan gedacht. "Totdat we onlangs na jaren weer wat contact kregen en hij dus vanmiddag dat 'iets' langs kwam brengen", schrijft hij. "En kijk nou; een origineel paspoort van Toon Hermans zelf! Een paspoort dat Toon o.a. gebruikt heeft in de periode dat hij in Amerika en Canada zat." Dat was precies de periode waarover Richard de aflevering presenteerde.

"Antoine, die ik éigenlijk helemaal niet zo goed ken, heeft géén idee hoe blij ik hiermee ben en hoe me dit oprecht ontroert", zegt Richard, die "echt geraakt" werd door het cadeau. "Vroeger als kind met natte haartjes op de bank keek ik naar z'n opa en dan nu dit. Over een 'cirkel rond moment' gesproken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.