Terug

Volg Shownieuws

Rick Brandsteder gaat uit de kleren voor Tatum Dagelet

Nieuws

15 juni 2023, 11:15

Het ging er woensdagavond behoorlijk sensueel aantoe in Het Perfecte Plaatje. Tatum Dagelet vormt een koppel met Rick Brandsteder en kletst hem zomaar uit zijn kleren...

De laatste vier overgebleven kandidaten doen een parfumshoot. Hierbij is het natuurlijk de bedoeling om een foto aan te leveren die waarbij het model erg zwoel kijkt. Voor Tatum en Rick was dit echter geen probleem, want de twee zaten in een nogal flirterige bui.

Eerder werd Nicolette zoenend gespot met haar voormalig co-presentator Rick Brandsteder. Er werd nadien volop gespeculeerd over een relatie tussen de twee. De romantische beelden bekijk je in de video hierboven.

Liefde voor Tatum

Eerder in de aflevering was te zien dat de twee een opdracht hadden op zee. Tatum en Rick gingen mee met duurzame vissers. De resultaten vielen helaas tegen. Rick probeerde het de volgende dag goed te maken met een aanzoek. Hij ging letterlijk op één knie en grapte dat hij van de spanning niet kon slapen. De liefde voor Tatum was de afgelopen dagen 'alleen maar groter geworden', legt Rick uit.

Tatum, die geen blad voor haar mond heeft, zei overtuigd 'ja'. "Ga je nu bloot voor mij", vroeg ze vervolgens schaamteloos aan Rick. Ondanks dat Rick twijfelt omdat zijn oma ook kijkt, besluit hij uit de kleren te gaan. Een minuscuul doekje is het enige wat het lichaam van Rick nog een klein beetje kan bedekken.

Verslaving

(Tekst gaat verder onder de video)

Zo gaat het nu met Rick Brandsteder
1:04
Zo gaat het nu met Rick Brandsteder

In een eerdere aflevering van het Perfecte Plaatje vertelde Rick voor het eerst openhartig over zijn verslaving en de periode na het afkicken. "Een aantal maanden geleden was ik hier met verrotte kop aan begonnen."

Hij vertelt dat het opgroeien met een bekende vader niet altijd makkelijk is geweest. Rick wist niet goed hoe hij zijn eigen leven moest indelen. Zijn leven nam een verkeerde wending aan naarmate hij ouder werd. "En als je dat dan nog een keer gaat proberen te verdoven dan ga je helemaal weg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.