Terug

Volg Shownieuws

Robin Martens openhartig over vreemdgaan

Nieuws

27 juni 2022, 12:49

Onlangs liet Robin Martens weten dat het moederschap niet altijd rozengeur en maneschijn is, maar hoe zit het met vriendlief? De actrice is openhartig over ups en downs in haar relatie.

De actrice is sinds 2020 samen met haar liefde Benjamin. Vorig jaar augustus maakte Robin bekend dat ze moeder is geworden van dochter Wakéna

Het stel laat in het LINDA zomerboek weten dat de vonk drie jaar geleden oversloeg. De twee leerden elkaar kennen in een strandtent waar Benjamin werkte. “We keken elkaar net iets te lang aan”, vertelt Robin.

"Ik bood haar een gin-tonic aan, verder hebben we geen woord gewisseld,” vult Benjamin aan. Hij had graag Robin aangesproken, maar vond het onbeleefd om het gesprek tussen Robin en een ander te onderbreken. Hij koos ervoor om Robin een berichtje te sturen via social media. "Na de eerste date, ben ik nooit meer weggegaan."

Robin geeft aan dat ze gelijk wist dat het meant to be was. “Hij bleek op dezelfde dag jarig als ik. We zijn allebei Vissen, gevoelsmensen."

Vreemdgaan

In het verleden verliepen de relaties van Robin niet zo soepel. “Ik heb een verleden met mannen die logen en bedrogen”, legt Robin uit. “Benjamin heeft in het begin best wat voor zijn kiezen gehad. Dan belde ik: ‘Waar ben je?'”

“Ik wist dat ik niets te verbergen had en toch had ze het over ‘jullie mannen’, alsof we allemaal hetzelfde zijn," vertelt Benjamin. "Ondertussen krijgt Robin dagelijks DM's van aanbidders, maar dat snap ik ook. Ze is een prachtvrouw."

Op de gevoelige plaat

Vorig jaar zomer sprak William Rutten uitgebreid met Robin voor onze online serie Op de gevoelige plaat. Het interview is te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.