Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild pinkt traantje weg op emotionele dag

Nieuws

20 juli 2023, 13:13

Ruud de Wild beleeft een emotionele dag. Zijn dochter Teddy is namelijk klaar met de lagere school. Daar staat de trotse radio-dj donderdag bij stil via social media. Eerder werd Ruud nog intensief gevolgd door een camera, zie beelden bovenaan de pagina.

"Oh kleine lieve Teddy. Daar ga je", schrijft Ruud bij een foto van zichzelf en zijn dochter. "Een erehaag voor jullie vandaag. Alle ouders deden stoer maar iedereen moest een traantje wegpinken."

Ruud schrijft er "trots" op te zijn dat Teddy zijn dochter is. "Nog net voordat jij je gaat schamen voor mij een selfie van ons", aldus de radio-dj

De radio-dj kreeg dochter Teddy met Aafke Burggraaf, met wie hij ook zoon Johnny heeft. Uit een eerdere relatie met Tatum Dagelet heeft hij nog een dochter, Toy Travis. Inmiddels is De Wild al jaren samen met Olcay Gulsen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.