Terug

Volg Shownieuws

Schrik zit er nog goed in bij Ellemieke

Nieuws

19 feb 2022, 13:51

Ellemieke Vermolen is nog aardig van slag nadat ze vrijdag door het oog van de naald kroop vanwege storm Eunice. Ze kon nog net onder een vallende boom door rijden, die wel de achterkant van haar auto raakte (zie video).

In haar Instagram Stories laat ze weten dat de schrik bij haar er nog goed in zit. Ook bedankt ze iedereen voor alle lieve steunbetuigingen. En ze is op zoek naar 2 personen die haar meteen kwamen helpen.

Ook bekend Nederland was compleet in de ban van de storm. Eunice trok met windkracht 10 over Nederland en pas in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.19 uur werd code rood, die toen nog in een flink deel van Nederland gold, ingetrokken. Omgewaaide bomen en weggewaaide gevels en dakplaten als gevolg van de storm veroorzaakten in grote delen van Nederland overlast. In alle veiligheidsregio's kwamen vele honderden schademeldingen binnen.

BN'ers delen massaal filmpjes in storm Eunice
0:35
BN'ers delen massaal filmpjes in storm Eunice

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.