Terug

Volg Shownieuws

Razende Sonja Bakker laat van zich horen

Nieuws

9 juni 2022, 20:41

Sonja Bakker (47) is woest op De Telegraaf, Shownieuws en andere media. Zo beweert de gewichtsconsulente, die wordt beschuldigd van veelvoudig plagiaat, dat bovengenoemde mediaplatforms met haar plagiaatkwestie "aan de haal gaan" en dat Shownieuws "oude interviews zou verdraaien".

De auteur van afslank- en receptenboeken zou van mening zijn dat verhalen rondom haar persona en het plagiaatschandaal over het receptenboek vanuit negatief perspectief worden belicht. Shownieuws zou "mensen aan het woord laten die er zelf beter van willen worden", geeft Sonja te kennen op haar Instagram.

Feiten van Sonja

In haar Instagram-post zou ze wat feiten uiteenzetten. De blondine beweert onder andere dat ze aan iedereen die naar haar toe is gekomen, haar excuses heeft aangeboden. Ze sluit haar feitenlijstje af met de volgende woorden: "Ik wens iedereen een heel fijn leven toe. En mocht je in een negatieve spiraal terecht komen, bedenk dan: voor iedereen gaat de zon weer schijnen. En hou je hoofd omhoog en schouders naar achteren."

Bekijk de desbetreffende post van Sonja hieronder:

Sonja's grote rivaal, gewichtsconsulente Bea Pols, is niet te spreken over het vermeende kopieergedrag van Sonja. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Zo reageert Bea Pols op vertrek Sonja Bakker
0:52
Zo reageert Bea Pols op vertrek Sonja Bakker

(Bron foto: Instagram sonjabakkerofficial)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.