Terug

Volg Shownieuws

Steven Kazàn geeft update over situatie vader Hans

Nieuws

16 mrt 2022, 23:04

Steven Kazàn heeft woensdag een update gegeven over de gezondheidssituatie van zijn vader Hans (zie video hierboven).

"DE MAN DIE ALLES KAN❤", begint Steven vol blijdschap op Instagram. Na een flinke poos in onzekerheid te hebben geleefd is er woensdag wat meer duidelijk voor de familie. "Ze hebben iets gevonden!", klinkt het.

Wat het precies is, is nog onduidelijk, maar de jongste zoon van de illusionist laat weten enorm opgelucht te zijn. "Als de medicatie werkt, wordt hij heel snel weer de oude. Nogmaals dank voor al jullie lieve woorden. Nu ga ik een wijntje wegtoveren om het te vieren :)".

Spoed

Hans Kazàn werd woensdag een week geleden met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Aan Privé liet de goochelaar destijds vanuit het ziekenhuis in het Spaanse Marbella weten dat hij al een paar weken geen voedsel kan binnenhouden. "De afgelopen drie dagen ging het zo slecht me, ik kon van zwakte zelfs niet meer op mijn benen staan. Mijn vrouw heeft me in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden." In de video hieronder reageerde zijn zoon Steven een week geleden op beeld in Shownieuws op de ziekenhuisopname van zijn vader.

Steven Kazàn over ziekenhuisopname vader Hans
0:48
Steven Kazàn over ziekenhuisopname vader Hans

Vrouw Wendy

De illusionist en goochelaar kon dus geen voedsel meer binnenhouden. Een uitgebreide scan van zijn lichaam had niets opgeleverd. Hans liet weten vanuit het ziekenhuis in Spanje: "Ik leef nu al zeventien dagen in vreselijke onzekerheid. Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hier aan kapot!"

Wendy's geduld raakte op: "De artsen zijn zeker kundig, de medische zorg in Spanje is hoogstaand, maar ik heb me wel voorgenomen: als het aan het einde van deze week nog zo slecht gaat met Hans, dan vraag ik een second opinion aan in een ander Spaans ziekenhuis. Hij krijgt nu de benodigde stofjes via een infuus, maar daar kan een mens niet op leven. Ik vraag me dan ook werkelijk af en toe af… komt dit nog wel goed?"

In de video hieronder is te zien hoe de Shownieuws-tafel reageerde op het heftige nieuws van Hans.

Zorgen om Hans Kazán
1:09
Zorgen om Hans Kazán

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.