Terug

Volg Shownieuws

Strijdlustige Donny Roelvink geeft update over gezondheid

Nieuws

23 dec 2022, 10:27

Vorige week kwam Donny Roelvink met het schokkende nieuws dat hij teelbalkanker heeft. Hij meldde toen dat hij inmiddels is geopereerd, maar dat hij af moest wachten op een eventuele behandeling... Aan RTL Boulevard geeft Donny een update over zijn gezondheid.

Donny sprak met RTL Boulevard, daar zei de mediapersoonlijkheid: “Het gekke met dit soort dingen is dat ik me heel goed voel. Alleen zat er iets in me dat niet goed was. Dat is nu weggehaald. Alles wat er omheen had kunnen gebeuren, is positief. Geen uitzaaiingen, de operatie is goed gegaan, mijn bloed was goed, alles was goed. Nu is het afwachten hoe kwaadaardig de tumor was, dat hoor ik volgende week.”

Daarnaast benadrukte Donny dat hij in zijn omgeving heeft gehoord dat het een behandelbare variant is. "Dit soort dingen zullen je uiteindelijk alleen maar sterker maken, dus ik ga er met een positieve blik naartoe werken", aldus Donny

Eerder vertelde vader Dries uitgebreid over het moment dat hij hoorde dat zijn zoon Donny teelbalkanker heeft. De zanger spreekt van een afgrijselijke dag... Alle uitspraken van Dries zie je in de video bovenaan de pagina

"15 December, Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering zeven van Special Forces VIPS. En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt", schreef hij op Instagram.

In de uitzending van Shownieuws werd er uitgebreid stilgestaan bij het heftige nieuws van Donny. Zie onderstaande video.

Er is teelbalkanker geconstateerd bij Donny Roelvink geconstateerd
2:36
Er is teelbalkanker geconstateerd bij Donny Roelvink geconstateerd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.