Terug

Volg Shownieuws

Temptation-single Jimi: 'DIT gebeurde er op dreamdate met Donna'

Nieuws

8 nov 2021, 15:03

Temptation Island-single Jimi heeft een boekje open gedaan over de dreamdate met Donna, die er stomend aan toe ging...

Het einde van Temptation Island is bijna in zicht, en één van de laatste afleveringen heeft voor een hoop juice gezorgd. Te zien was dat de dreamdate van Jimi en Donna, die een flink oogje op elkaar lijken te hebben, er heet aan toe ging. Jimi doet in Temptation Island Viewing Party een openhartig boekje open over de steamy nacht met Donna...

'Samen gedoucht'

Donna, die aan het begin van Temptation nog een relatie had met Nico, heeft een zéér romantische nacht beleefd met Jimi. "We hebben samen in bad gezeten, dat was heel romantisch met rozen om ons heen", onthult de single. "We hebben samen gedoucht (...) Van het één kwam het ander en we hadden al heel weinig kleren aan. Dus ja, we hebben sex gehad."

Ook onthult Jimi dat dit niet het eerste intieme moment van hem en Donna is tijdens Temptation. "Dit zagen jullie niet in de aflevering, dit was het moment dat Donna en ik samen in de zee waren. Dat was het enige moment zonder microfoontjes. De camera draait natuurlijk wel, maar we zijn redelijk ver gezwommen", vertelt de verleider.

"Daar hebben we duidelijk gezegd dat we elkaar wel zagen zitten en dat we samen wilden ontdekken wat er misschien van kan komen", sluit hij af.

Delphine

Onlangs liet Temptation-Delphine het verbluffende resultaat zien na haar afvalstrijd, waarbij de Vlaamse schone 20 kilo afviel. Je ziet de beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.