Terug

Volg Shownieuws

'Tony Junior gelukkig met déze Temptation Island-ster'

Nieuws

31 mrt 2023, 17:43

Volgens Fawry not Sawry zou Tony Junior (33) weer gelukkig zijn in de liefde met Jaydi Dubois (24), die meedeed aan Temptation Island met Sonny Lorenzo (30). Eerder liet Jaydi al het een en ander los over haar liefdesleven...

"Ik vind het heel lastig om te zeggen, maar ik praat wel met iemand. Maar omdat het echt op een kiertje staat, ben ik heel voorzichtig en weet ik niet wat ik ervan moet verwachten", vertelde Jaydi eerder nog mysterieus over Tony in Temptation Island: Beach Bar.

Van je vrienden moet je het hebben...

In de Beach Bar onthult Jaydi bovendien iets anders pijnlijks. Oriana Werff - een vriendin van Jaydi - met wie Tony Junior in de finale eindigde in het datingprogramma De Bachelor, zou nog niet afweten van dit nieuws. Oeps! Eerder sprak Oriana over het gedrag van Tony, ze was daar niet blij mee. Dit bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Voorgaande relaties

Inmiddels gaat Jaydi weer goed om met haar ex Sonny, dat is weleens anders geweest. Toen het stel samen was werd Jaydi in Temptation Island halsoverkop verliefd op Ricky Lukassen, met wie ze uiteindelijk een nieuwe relatie kreeg. Die relatie is inmiddels ook voorbij. Ook Ricky gunt ze het allerbeste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.