Terug

Volg Shownieuws

Intens verdriet voor Tony Junior

Nieuws

25 okt 2022, 14:01

Verdrietig nieuws voor Tony Junior. Zijn geliefde opa is overleden, zo laat hij weten op Instagram.

De dj schrijft: "Ik ga je vreselijk missen ouwe pikkebaas! Ik zal goed voor oma zorgen en we zien elkaar weer in de hemel ❤️" Zijn volgers steken hem massaal een hart onder de riem.

Vorige jaar zomer zette hij nog twee persoonlijke tatoeages van zijn oma en opa. Hij vroeg zijn grootouders een briefje te schrijven en deze teksten liet hij op zijn lichaam tatoeëren, zie de video bovenaan de pagina. Dat er in de tekst ook een foutje staat, maakte voor de dj niet uit. "Dat boeide mij niet. Het gaat om de echtheid", vertelde Tony toen aan RTL Boulevard.

Zo heeft hij het briefje van zijn oma laten vereeuwigen met een grammaticale spelfout. Zij schreef: "Fantastisch wat er allemaal gebeurd op 't moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van oma". De fout met de 'd' in 'gebeurd', waar 'gebeurt' had moeten staan, wilde Tony absoluut niet veranderen. "Op dat moment schreef ze het met echte intentie en dat wilde ik op mijn lichaam hebben."

Het was een impulsieve actie om de briefjes van zijn opa en oma te laten tatoeëren. De dj besloot slechts een dag van tevoren zijn grootouders te vragen een paar zinnen te schrijven om die vervolgens op zijn lichaam te vereeuwigen. "Dit zijn de meest dierbare tatoeages die je kunt hebben."

(foto: Instagram Tony Junior)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.