Terug

Volg Shownieuws

Tony Junior is opnieuw vrijgezel

Nieuws

3 mrt 2023, 08:21

Tony Junior is opnieuw vrijgezel. Dat nieuws deelt de 33-jarige dj via Instagram. "Wij hebben recent besloten om onze relatie te beëindigen", schrijft hij.

"We zijn nog steeds goede vrienden en hebben een geweldige tijd samen gehad", vervolgt Tony. "Maar we hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan." De artiest vraagt iedereen zijn privacy te respecteren.

In december maakte Tony bekend samen te zijn met Marjolijn. "Found her", schreef hij toen bij een reeks plaatjes waarop hij haar innig omhelst en zoent.

Eerder had Tony al een relatie met zangeres Maan de Steenwinkel. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar. Daarna zocht hij tevergeefs naar de liefde in de datingshow The Bachelor.

Eerder deed een van de finalisten van het eerste seizoen van De Bachelor een boekje open over haar verstandhouding met Tony Junior (33). Ze is niet blij over hoe het allemaal gelopen is tijdens en na het programma. Dat vertelde ze in de podcast-serie En Dan? van Daelorian. Bekijk het fragment hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.