Terug

Volg Shownieuws

Valerio Zeno gaat trouwen met grote liefde

Nieuws

31 mei 2023, 21:53

Wat een prachtig nieuws voor de Echte Meisjes in de Jungle-presentator Valerio Zeno, zo deelt hij op zijn Instagram dat hij verloofd is.

Bij een foto van hem en zijn inmiddels verloofde schrijft Valerio: "Ik vroeg haar of ze kinderpostzegels wilde en haar antwoord is JA!"

Valerio Zeno was jarenlang van de beeldbuis verdwenen, maar dook ineens weer op als presentator van Echte Meisjes in de Jungle. Waar was de brutale presentator al die tijd?

Hij vertelt het aan Shownieuws. "Ik was bij de kapper. Ik heb heel lang bij de kapper gezeten", grapt Valerio, als we hem vragen waarom hij zo lang niet op televisie te zien was.

"Ik was thuis. De hond uitlaten. ik heb gezwommen. Ik heb voor Videoland een serie gemaakt over sneakers en streetwear, een passie van mij. En nu ben ik zowaar na twee lockdowns terug uit de jungle!" aldus Valerio.

Je ziet de uitspraken in de video bovenaan de pagina.

Bron header foto: RTL/Echte meisjes in de Jungle

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.