Terug

Volg Shownieuws

Verjaardag Carly Wijs krijgt bizarre wending

Nieuws

2 juli 2024, 12:47

Het is een verjaardag om nooit te vergeten voor Carly Wijs. In plaats van dat de actrice heerlijk aan het genieten is van een feestelijk taartje, brengt ze haar dag door in de tandartsstoel.

Op Instagram deelt Carly een hilarisch beeld van zichzelf vanuit de stoel bij de tandarts. Hierbij grapt ze: "Ik wil even zeggen dat ik nu zo oud ben dat op mijn verjaardag mijn tanden spontaan loslaten"

Haar glimlach met een inimini klein voortandje zorgt voor een hoop reacties van haar volgers. "Een kroonjaar dus", schrijft één van hen. Een andere volger kon het niet laten en vroeg: "Heb je nu pas de leeftijd bereikt waarop je gaat wisselen?"

Facing afgebroken

Carly is niet de eerste bekende Nederlander die pech heeft met haar gebit. In de video is te zien dat eerder ook al een stuk facing was afgebroken bij Bridget Maasland.

Dave Roelvink

Bij het zien van het 'fietsenrek' van Carly zal menig persoon terug denken aan het hilarische beeld van Dave Roelvink, waarbij hij al zijn tanden liet afslijpen, om vervolgens facings te laten plaatsen. Zie onderstaande video voor de stockerende beelden van destijds.

Dave Roelvink laat tanden zien
0:50
Dave Roelvink laat tanden zien

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.