Terug

Volg Shownieuws

Victoria Beckham deelt geheim over 'nieuwe neus'

Nieuws

1 jan 2023, 16:34

Botox, fillers of een nieuwe neus hoeven niet altijd de oplossing te zijn om je lichaam in de gewenste vorm te brengen. Victoria Beckham heeft verschillende trucjes om bepaalde uiterlijke kenmerken anders te laten lijken...

Samen met make-up artist Charlotte Tilbury verklapt Victoria een opvallend beautygeheim. De 'nose job' van Victoria zou gewoon een make-up trucje zijn. “Mensen hebben weleens gezegd dat ik een nose job heb gehad, maar dat heb ik niet. Ik heb altijd al zo’n neus gehad. Het is de neus-truc”, vertelt Victoria in een video op het YouTube-kanaal van Charlotte Tilbury.

Contouren

Benieuwd hoe deze truc werkt? Volgens de diva's is het een kwestie van goed contouren. Door met een donkere kleur de zijkanten en de onderkant van je neus te contouren en vervolgens met een highligher een uitroepteken op de neusbrug te plaatsen, met een stip op het puntje van je neus, zou je neus optisch kleiner lijken.

Neuscorrectie

Wie wel gekozen heeft voor een neuscorrectie is Fabrizio. In de video bovenaan de pagina is te zien hoe dit eraan toeging.

Ook Annabel Visscher, die we ook van Tempation Island kennen, heeft afgelopen jaar een neuscorrectie gedaan. Zie onderstaande video voor die beelden.

Annebel Temptation Neuscorrectie
0:23
Annebel Temptation Neuscorrectie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.