Terug

Volg Shownieuws

Vriendin Kjeld Nuis ziet trouwplannen in duigen vallen

Nieuws

1 feb 2022, 19:36

De kans dat Joy Beune, de vriendin van Kjeld Nuis, binnenkort een trouwring om haar vinger krijgt is héél klein. De schaatser vindt namelijk de liefde vieren voor de wet grote onzin.

Het is dik aan tussen de twee love birds, zo vertellen ze in het blad Helden. Joy zou dan ook heel graag met haar grote liefde in het huwelijksbootje stappen. "Maar dat zie jij niet zitten”, zegt ze tegen Kjeld. "Trouwen vind jij maar niks."

Toch houdt Joy - volgens de schaatser - hoop. Kjeld vertelt: "Bij elk trouwprogramma heb jij de hoop dat op een dag… Ik zeg dan altijd: kun je rekenen? Reken er maar niet op. Ik vind trouwen maar onzin."

'Dat is privé en doet pijn'

Kjeld had lange tijd een relatie met Jill, die ook de moeder is van hun zoontje Jax. Er gingen lange tijd geruchten dat de topsporter tijdens hun relatie zou zijn vreemdgegaan (zie video hieronder), maar dat werd altijd ontkent. Onzin, liet Jill kort daarna weten. Op Instagram schreef ze twee jaar geleden: "Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Heb je al 'vergeven' in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven?"

Ging Kjeld vreemd met een andere schaatsster?
1:03
Ging Kjeld vreemd met een andere schaatsster?

(bron foto: Instagram / Joy Beune)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.