Terug

Volg Shownieuws

Vriendin steunt Bilal Wahibs comeback: 'Zo trots op jou'

Nieuws

29 juli 2022, 20:13

De vriendin van acteur Bilal Wahib (23), Sophie Keizer, staat volledig achter haar grote liefde. Bilal gaf een optreden tijdens de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. Bekijk de beelden hiervan in de video hierboven.

Bilal Wahib kwam in opspraak nadat hij een minderjarige jongen vroeg om zijn penis te laten zien tijdens een Instagram Live-sessie. Bilal werd vervolgens op vele plekken geboycot en media distantieerden zich van het incident van de acteur, zoals zijn eigen platenlabel Top Notch, RTL, BNNVARA, en andere partijen. Na verloop van tijd deed de Mocro Maffia-acteur voor het eerst zijn verhaal in een uitzending van Beau en bood hij daar publiekelijk zijn excuses aan.

Levenslange ban op Instagram

Bilals profiel op Instagram werd definitief verbannen door Instagram. Desondanks probeerde de acteur opnieuw een account aan te maken, maar ook deze werd opnieuw verwijderd. Inmiddels gaan er geruchten rond dat de acteur terug op Instagram is met het volgende profiel: nietbilalwahib.

(Foto's en video's: Instagram sophiekeizer)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.