Terug

Volg Shownieuws

Vrouw Frans Duijts open over relatieproblemen: 'Dat viel totaal niet goed'

Nieuws

14 sep 2024, 11:03

Zanger Frans Duijts is na twintig jaar huwelijk nog steeds gelukkig in de liefde. Dat vertelt de 45-jarige zanger in De Telegraaf. Hij is al twee decennia getrouwd met zijn Marloes. Het koppel is al 27 jaar samen (zie video)...

"Er is nooit iemand anders in mijn leven geweest", aldus Duijts. "Zeker in deze tijd is dat heel bijzonder. Het is voorbij gevlógen, dat meen ik echt." De geliefden ontmoetten elkaar in discotheek De Roskam in Ommeren. Frans versierde daar zijn Marloes.

"In het begin vond ik hem erg vervelend, ik was niet zo gecharmeerd van zijn gedrag", bekent Marloes aan De Telegraaf. "Hij ging steeds drankjes halen, die hij zelf betaalde. Natuurlijk is dat attent, maar ik was een meisje dat graag op eigen benen wilde staan en wilde laten zien dat ik zelf mijn drankjes kon betalen. Elke zaterdag was het weer raak, je kon de klok erop gelijk zetten."

Twijfels

Toch liepen de volkszanger en zijn vrouw gedurende de relatie wel eens rond met twijfels. "Frans heeft een periode gehad waarin hij vond dat ik minder op zijn huid moest zitten", vertelt Marloes. "Ik ben nogal een controlefreak die overal bovenop wil zitten. Dat viel totaal niet goed bij Frans. Gelukkig gaf hij aan dat ik meer ruimte moest creëren, en na verloop van tijd ging het weer goed. Je moet nooit je kop in het zand steken."

Dure hobby's

Onlangs kwam de droom van Frans uit: hij kocht een peperdure Ferrari. "Ferrari is natuurlijk wel een dingetje. Ik voel me echt een klein jochie", vertelde de zanger aan Shownieuws. Bekijk deze beelden hieronder.

Zijn vrouw was alleen minder enthousiast. "Marloes heeft niet zoveel met dit soort auto's", zei hij. "Ze vindt het leuk voor mij. Zij zegt ook van: Frans, als jij dat wil moet je het doen. Maar laat mij maar gewoon in mijn auto zitten."

Peperdure droom Frans Duijts komt uit
1:17
Peperdure droom Frans Duijts komt uit

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.