Terug

Volg Shownieuws

Vrouw van René van der Gijp opgelicht?

Nieuws

29 aug 2022, 14:13

De vrouw van René van der Gijp, Minouche, zou op Instagram hebben gesuggereerd dat iemand haar zou hebben willen oplichten. De Van der Gijpjes zijn vaker doelwit van criminelen...

"Goedemorgen aan iedereen, behalve die ene persoon die vannacht dacht een taxi te kunnen regelen op mijn nummer...", laat Minouche weten.

Minouche heeft aan Shownieuws laten weten dat het enkel ging om een persoon die haar belde en verkeerd verbonden zou zijn. Hierdoor werd de blondine dus onnodig vroeg wakker. Het blijkt - gelukkig - allemaal een storm in een glas water...

Overval René

Ook haar man René werd twee jaar geleden op brute wijze aangevallen. Terwijl René vanuit zijn auto een hek probeerde te openen, viel een groep gemaskerde mannen hem aan. Ze hadden het gemunt op zijn Rolex-horloge. De aanvallers sloegen met hamers op de auto in. De voetbalanalist kon ternauwernood ontsnappen. De reactie van René op de heftige aanval bekijk je in de video bovenaan de pagina.

(Foto: Instagram nousvandergijp)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.