Terug

Volg Shownieuws

Wilfred Genee gaat radio 'heel erg' missen

Nieuws

10 jan 2022, 13:02

Wilfred Genee vindt het jammer dat hij niet langer een dagelijks radioprogramma kan presenteren. De presentator, die het door zijn nieuwe talkshow VI Vandaag daar veel te druk voor heeft, gaat dat "heel erg" missen.

Genee begint maandag met zijn vaste Veronica Inside-collega's Johan Derksen en René van der Gijp aan hun nieuwe dagelijkse praatprogramma bij SBS6. Om die reden is de presentator sinds maandagochtend niet meer te horen op Radio Veronica.

Hoewel Genee het wel lekker vond dat zijn wekker minder vroeg ging, vindt hij het toch jammer dat het klaar is. "Ik vind radio eigenlijk nog wel leuker dan tv", zei hij in de ochtendshow van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden op Radio 538.

Toch ziet de presentator, die op vrijdag nog wel te horen is op BNR, het niet echt als een afscheid van de dagelijkse radio. "Wat wij op tv doen is eigenlijk gewoon radio maken. We gaan gewoon zitten aan een tafel en praten met elkaar. In zekere zin maken wij niet echt tv; als je de camera weglaat kun je het ook uitzenden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.