Terug

Volg Shownieuws

Willeke Alberti: 'Het was een rampjaar'

Nieuws

17 dec 2022, 16:49

Willeke Alberti heeft alles behalve een makkelijk jaar gehad. Bij haar dochter werd kanker geconstateerd, haar zoon Johnny werd beschuldig van mishandeling en haar andere zoon emigreerde met zijn vrouw en kinderen naar Frankrijk.

De ziekte van haar dochter Daniëlle heeft er erg in gehakt bij Willeke. Danielle kreeg dit jaar te horen dat ze twee kwaadaardige tumoren heeft en wanneer dit niet behandeld zou worden, ze nog maar zes maanden te leven zou hebben.

Familie

In een gesprek met Nouveau vertelt Willeke dat ze het bijzonder vindt dat Danielle zo sterk blijft. "Voor mij als moeder blijft het ontzettend moeilijk. Er kan me niks ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen. Ze zijn mijn alles”. Willeke geeft erg veel om haar familie. Dit bleek wel toen haar zoon Kaj naar Frankrijk verhuisde. dit vond ze erg zwaar. Gelukkig ziet Willeke er wel de voordelen van in. "Af en toe ga ik daar een weekje heen om bij te komen. Dat had ik dit jaar echt wel nodig, want natuurlijk heb ik het moeilijk gehad met wat er allemaal beweerd is over Johnny." Rampjaar

Al met al noemt Willeke afgelopen jaar dan ook een 'rampjaar'. "Het was wat veel allemaal. Door mijn vak heb ik het overleefd. Het is goed om te blijven optreden. Dat leidt af", aldus Willeke. Ook kijkt ze positief naar het komende jaar: de zaak van Johnny is geseponeerd en met Daniëlle lijkt het iets beter te gaan. "Er is weer licht aan de tunnel", zegt Willeke hoopvol. Eerder dit jaar bracht Alberti een documentaire uit over haar leven. Bekijk gauw de beelden hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.