Terug

Volg Shownieuws

Met Rolf Sanchez is de line-up van Huis van Oranje compleet

Nieuws

2 nov 2022, 16:43

Rolf Sanchez is de laatste artiest die is toegevoegd aan de line-up van Huis van Oranje, werd woensdag bekendgemaakt. Met de komst van de zanger is de muzikale selectie van het officiële fan event van de KNVB in Nederland tijdens het WK voetbal compleet.

"Samen met mijn lieve collega-artiesten en alle Oranjefans gaan we in de Johan Cruijff ArenA het échte WK-gevoel creëren en aansluitend natuurlijk het Nederlands elftal aanmoedigen", laat Sanchez in een verklaring weten. "Huis van Oranje belooft een gigantisch spektakel te worden. We gaan er een ‘grande fiësta naranja’ van maken, een groot Oranjefeest, met hopelijk een extra vette afterparty als Nederland ver komt in het toernooi."

Feestje

Tijdens het evenement worden voetbalfans voorafgaand aan de WK-duels van Oranje en in de rust van de wedstrijden vast in de feeststemming gebracht met een muzikale liveshow. Eerder al werd bekend dat onder anderen FLEMMING, Mart Hoogkamer, Xander de Buisonjé en Willeke Alberti optreden. De shows in de Johan Cruijff ArenA worden gehost door presentator Jack van Gelder, straatvoetballer Soufiane Touzani en zangeres Emma Heesters, die zelf ook optreedt.

Eerder maakte fans zich nog enorme zorgen omdat de zanger zijn optredens cancelde. Wat er precies aan de hand is, zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.