Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Bachelor-Thomas onderbroken bij bekendmaking eerste date

Nieuws

9 feb 2022, 17:19

Het tv-programma The Bachelor gaat bijna van start. Op woensdag 16 februari is de aftrap van het splinternieuwe seizoen. En voor de liefhebbers hebben wij een nieuwe The Bachelor-teaser!

Tijdens de romantische strijd om de felbegeerde vrijgezel Thomas van StukTV, gaan zestien dames op zoek naar de liefde van hun leven. En om nog wat meer in de stemming te komen voor volgende week woensdag, is in de video bovenaan de pagina de nieuwste teaser te zien van de afvalrace die plaatsvindt in México. Hierin wil Thomas bekendmaken met wie hij als eerst op date gaat tot hij plots wordt onderbroken...

Giel Beelen

Het nieuwe seizoen staat dus op het punt van beginnen, maar de afgelopen tijd kwam het nieuws naar buiten dat één van de vrijgezelle dames in het verleden het 'gezellig' heeft gehad met Giel Beelen.

Vorig jaar plaatste de blonde Romy de onderstaande foto met de radio-dj op haar Instagram, inclusief hartje.

(bron foto: Instagram / Romy Stuik) Shownieuws vroeg in de herfst van 2020 hoe het zat tussen de twee. Volgens Giel was er geen sprake van een relatie: "Daten is geen relatie." Wel hadden ze het erg gezellig met elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.