Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Deze dames doen mee aan The Bachelor

Nieuws

2 feb 2022, 14:30

OMG! Het nieuwe seizoen van The Bachelor gaat bijna van start - 16 februari om precies te zijn - en zojuist zijn de zestien dames bekend gemaakt.

Tijdens de romantische afvalstrijd in Mexico zal begeerde vrijgezel Thomas van StukTV op zoek gaan naar de liefde van zijn leven. En dit zijn de meiden wie er zullen strijden om zijn hart te veroveren...

De eerste dame is radio-dj Romy. En niet alleen heeft ze liefde voor muziek, volgens haar Instagram-biografie houdt ze ook van de natuur en is ze een 'vegan activist'.

Demi is ook zo'n natuurlover. Ze maakt graag foto's van al het groen in het land, maar de Amersfoortse kan ook goed overweg met haar. Demi is namelijk kapster.

De modebewuste Indigo is geboren in Friesland, maar heeft inmiddels het noorden van Nederland ingeruild voor het drukke Amsterdam waar ze fashion studeert.

Voor echt Gooisch meisje Diandra staan familie en vriendin altijd op de eerste plek. Toch is er ook nog een plekje in haar hart vrij voor Thomas.

Merel verovert Thomas vast en zeker met haar stralende lach. De Amsterdamse hockeyster is namelijk bijna afgestudeerd als tandarts.

Yaël is een bezig bijtje. Na haar studie Psychologie is ze gaan werken als ZZP'er met onder andere kinderen met autisme. Maar dat is niet het enige! Ook runt ze samen met haar zus een online winkel met kleding en accessoires.

Nog zo'n carrièretijger is Inge. De in Amsterdam wonende vrijgezel studeerde rechten en werkt nu als manager bij een recruitmentkantoor.

De Groninge Patricia is leider van een animatieteam. Een echte teamplayer dus. Maar kan ze ook goed overweg met de rest van de dames?

Waar Linde is, is het het feestje. Op dit moment werkt ze in de horeca, maar zou eigenlijk het liefst weer in de zorg werken.

Wie ook van gezelligheid houdt is Lysette. Ze verhuist binnenkort naar Amsterdam en is helemaal klaar voor het bruisende leven in de hoofdstad. Toch heeft Lysette ook een serieuze kant; ze staat namelijk voor de klas.

Een avontuur in Mexico is geen probleem voor Maureen. Zij heeft namelijk al een tijdje gewoond in Australië waar ze volgens eigenzeggen een 'roerige' periode achter de rug heeft. Inmiddels woont ze weer in Nederland om te gaan studeren.

Michelle uit Oldezaal handelt in auto's en caravans. Ze is stoer, maar kan ze ook het avontuur in Mexico aan?

Karen is volgens eigenzeggen een lieve en zachte meid én cijfert zichzelf soms een beetje weg. Oei... Wél heeft ze een fantastische bos met krullen!

Ex-topsportster Frederique heeft de roeispanen - want ze roeide namelijk - ingeruild voor computers en geld. Ze werkt nu als data-analist bij een grote bank.

De lieve Faith wacht op 'de ware'. Ze woont bij haar ouders in Rotterdam en verlaat pas het ouderlijk nest als ze the one heeft gevonden. Zal Thomas dat zijn?

Wie niet bang is voor een spannend avontuur is Daniek. De Hengelose dame houdt van snowboarden (het liefst off-piste), raften en bergbeklimmen.

In de video bovenaan de pagina zie je alvast een kleine teaser van het nieuwe seizoen!

(bron foto's: Jasper Suyk)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.