Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Beelden van Theo Maassen die peuter (3) wegstuurt

Nieuws

27 mrt 2023, 09:15

Het was het gesprek van het weekend, Theo Maassen heeft vrijdagavond tijdens een optreden in Antwerpen een peuter weggestuurd. Nu zijn er eindelijk beelden van het incident opgedoken. Bekijk ze bovenaan de pagina...

De cabaretier greep in nadat hij bij een seksueel getint grapje een kinderlach hoorde. "Ik hoorde opeens een schelle kinderlach boven alles uit" liet hij eerder weten aan het ANP.

Filmpje

Op TikTok is er nu een filmpje opgedoken van het incident. Gelukkig kan Theo er wel de humor van inzien. "Ik hoop dat ik te maken heb met iemand met enorme groeistoornissen." grapt de caberatier. "Ik weet niet hoe duur een babysitter in België is (...). Ik zal ervoor zorgen dat jullie je geld terugkrijgen, maar ik ga echt niet spelen met een kind in de zaal."

Boete

In 2021 zorgden enkele optredens van Theo ook al voor veel ophef. Theater De Liefde in Haarlem kreeg een boete ontvangen voor het negeren van de coronamaatregelen bij twee voorstellingen van Theo Maassen. Bekijk de beelden hierover onderstaand:

Haarlems theater heeft boete binnen voor volle zaal Theo Maassen
1:27
Haarlems theater heeft boete binnen voor volle zaal Theo Maassen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.