Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dionne Stax gaat los op Tomorrowland

Nieuws

31 juli 2023, 13:13

Dancefestival Tomorrowland in België zit er weer op en ook deze editie was het weer een komen en gaan van sterren. Onder meer Paris Hilton was van de partij en zondag draaide ze haar eigen set op het festival. Wie ook ontzettend heeft genoten is Dionne Stax (zie de video).

Ze is al een paar jaar gelukkig met dj Steven Jansen, bekend van het duo Lucas & Steve. De dj's hebben daar ook opgetreden en Dionne was dus gezellig meegegaan met haar vriend.

Dionne en de bekende dj waren allebei in 2020 te zien in het AVROTROS-programma De 3 Sterren Camping van Nick & Simon en Kees Tol. De liefdesvonk zou daar zijn overgesprongen...

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Dionne deed eerder deze maand nog mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ze heeft voor de dertiende keer de finish gehaald. "Lucky 13!", noemde de AVROTROS-presentatrice het zelf op Instagram. Ze plaatste na aankomst een selfie van zichzelf met een bos gladiolen in haar hand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.