Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dit is de partner van premier Dick Schoof

Nieuws

12 sep 2024, 14:00

Minister-president Dick Schoof is pas dit jaar premier geworden en er is nog weinig bekend over zijn persoonlijke leven. Daar komt binnenkort verandering in. Aanstaande dinsdag staat Prinsjesdag weer voor de deur en dan maken wij kennis met zijn partner Loes Meurs (zie video), die het AD eerder wist te onthullen.

Het is al jaren geleden dat wij een 'first lady' hebben gehad in Nederland, maar onder leiding van Dick Schoof komt daar een eind aan. Tijdens Prinsjesdag wordt zijn vriendin Loes Meurs officieel voorgesteld aan het publiek. Zij was eerder al te zien in het openbaar tijdens de zomer toen ze haar vuurdoop kreeg, maar nu stapt ze echt de spotlights in.

Loes is werkzaam als psycholoog in Den Haag. Voordat ze psycholoog werd, werkte ze als beleidsmedewerker bij Dienst Justitiële Jeugdinrichtingen. Ook zette zij zich vijf jaar in voor zwerfjongeren. Het liefje van de premier is een echte sportieveling. Zij doet aan hardlopen en heeft ook meerdere marathons gelopen.

bron: ANP

bron: ANP

Advies

Het is onbekend hoe lang de premier nu precies een relatie heeft met Loes. Soof verklapte wel dat hij zijn vriendin vaak advies heeft gevraagd over zijn premierschap.

Eerder was Dick Schoof ook al in het nieuws nadat de Prinsjesdagplannen waren uitgelekt (zie de video hieronder).

Schoof baalt van uitlekken Prinsjesdagplannen: 'Hardnekkige traditie'
1:07
Schoof baalt van uitlekken Prinsjesdagplannen: 'Hardnekkige traditie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.