Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Goud Zuid-Jamie over zware mishandeling ex Dean Saunders: 'Veel verdriet'

Nieuws

20 apr 2023, 10:41

Jamie Faber (37) vertelt in de laatste aflevering van Goud Zuid over de zware mishandeling door haar ex, zanger Dean Saunders (42). Samen met hun zoontje London zat ze in een Blijf van m'n Lijf-huis. "Ik zat in een gewelddadige relatie", vertelt ze. Bekijk de indringende beelden hierboven.

Aan de andere vriendinnen van Goud Zuid laat Jamie horen wat haar is overkomen in de periode waarin ex Dean haar ernstig mishandelde. "Op een gegeven moment was het gewoon wel duidelijk. Ik had gewoon echt blauwe ogen, jukbeen gebroken, kaak gebroken, weet ik veel wat ik allemaal had", vervolgt Jamie. Dean is in april 2018 schuldig bevonden aan mishandeling van Jamie en brandstichting bij het huis van Jamie en werd hiervoor veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden, waarvan 6 voorwaardelijk.

Moeilijk om weg te gaan

"Het was gewoon duidelijk dat hij sloeg. Maar niemand kan tegen jou zeggen: ga bij hem weg. Dat is echt iets wat vanuit jezelf moet komen", meldt de brunette. "Je moet zelf echt op een punt komen dat je écht weg wilt bij iemand.

Ook Jamies tweelingzus Gini keek in die periode machteloos toe. "Ik zie hoe zwaar ze het heeft gehad. En ook hoe moeilijk het is om het eigenlijk allemaal alleen te doen. Er zit gewoon veel verdriet", vertelt ze in tranen.

(Beeld: Peter Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.