Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Janice Blok viel 17 kilo af voor fotoshoot

Nieuws

3 okt 2022, 17:23

Janice Blok deelt op haar Instagram wat sexy foto's van haar lichaam, nadat ze maar liefst 17 kilo is afgevallen!

"Pff.. Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik – ben – trots.." begint ze haar verhaal. "De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook een houvast en mooi doel om naar toe te werken. Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich mee brengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren. Je mag en MOET jezelf eigenlijk ook gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien! Ik raad het iedereen aan", schrijft Janice onder de foto's.

Janice, voornamelijk bekend als de ex van reality-ster Donny Roelvink, bespreekt in haar podcast Fucked Up Social Life alle ups en downs van het online social media leven. Kijk in de video bovenaan de pagina een clip uit haar podcast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.