Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jim Bakkum emotioneel om foto's vrouw

Nieuws

3 apr 2022, 18:40

Jim Bakkum blijkt de nummer één fan van zijn vrouw Bettina Holwerda. Op Instagram deelt de zanger de eerste fotoshoot van zijn geliefde, waarbij hij een traantje moet wegpinken...

De zanger neemt een kijkje in de oude doos en vindt daar portretfoto's van zijn Bettina, die hij deelt met zijn volgers. "De nu volgende beelden hebben mij tranen in de ogen bezorgd. Het is een van de eerste fotohoots van mijn vrouw als wannabe topmodel."

Instagram / Jim Bakkum

Het model in kwestie, Bettina, reageert op haar beurt op de lofzang van haar man. Zij repost de foto's op haar Instagram en schrijft erbij: "Nou er is nooit iets gestart hoor, op modellenvlak. @Jim Bakkum dacht blijkbaar dat ik écht een modellen carrière had."

Instagram / Bettina Holwerda

Jim en Yolanthe

Onlangs kwam het nieuws dat de moeder van Jim Bakkum als twee druppels water lijkt op de moeder van Yolanthe Cabau. Hierover geeft Yolanthe uitleg in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.