Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: John de Bever uit comfortzone getrokken

Nieuws

16 aug 2024, 21:47

John de Bever wordt vrijdag helemaal uit zijn comfortzone getrokken én dat door niemand minder dan Kim Lian van der Meij (zie video).

Kim Lian deelt een filmpje waarop ze aan het dansen. Op het filmpje zie je hoe Ferry Somogyi en John eerst toekijken naar de dansende Kim Lian. Maar uiteindelijk doet John toch vrolijk mee. "Of je nou wil of niet... Dansen zal je John", schrijft ze erbij.

Zie de dansende John in de video bovenaan de pagina.

Nieuw seizoen De Bevers

Binnenkort kan de kijker thuis ook weer lachen om John en zijn man Kees, want onlangs werd bekend dat er nog een reeks van de realityserie De Bevers komt. Een woordvoerder van RTL bevestigde dit na berichtgeving van TVgids.nl dat er dit jaar een nieuw seizoen te zien zal zijn bij RTL 5 en Videoland. Meer hierover zie je in de video hieronder.

De Bevers komt met een vijfde televisieseizoen!
1:34
De Bevers komt met een vijfde televisieseizoen!

Bever-fanreis

Onlangs was de Bever-fanreis naar Curaçao. Daar heeft het stel een openhartig gesprek gehad met Shownieuws-verslaggever Thom Goderie (zie video).

Thom Goderie in gesprek met De Bevers
4:55
Thom Goderie in gesprek met De Bevers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.