Terug

Volg Shownieuws

Juvat Westendorp: 'Vervelend om altijd de hunk te zijn'

Nieuws

12 aug 2022, 20:54

Acteur Juvat Westendorp (33) praat in de podcast Ramin in gesprek met over framing. Hij is van mening vaak te zijn neergezet als 'de hunk', met name in zijn jongere jaren als danser. Dat heeft de acteur vaak als vervelend ervaren. Het fragment bekijk je hierboven!

In de tijd dat Juvat meedeed aan het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance, moest hij 'verplicht' een twitteraccount aanmaken om zijn populariteit te vergroten. In de biografie bij zijn account vermeldde de acteur het volgende: " 'De schoonheid van een lied zit niet alleen in de melodie, maar ook in de betekenis van de woorden' " Dit was volgens de oud-danser een manier om aan de media mee te geven dat hij zijn succes niet enkel te wijten heeft aan zijn uiterlijk.

Framing

"Jongens, ik werd alleen maar neergezet als 'de hunk', maar ik heb ook wat te melden", vertelt de acteur over de media die hem vaak in een hokje plaatsten. "Ik vond dat toentertijd heel vervelend. [...] Gelukkig krijg ik nu steeds meer een platform, waarop ik me ook op een andere manier kan uiten en ik moet me ook realiseren: dat komt natuurlijk ook een beetje met de leeftijd", vervolgt Juvat.

"Ik ben nu 33... Je gaat in de tussentijd andere keuzes maken. Toentertijd nam je alles nog aan." De acteur vertelt dat wanneer hem vroeger gevraagd zou worden om zijn shirtje uit te trekken, hij dat meteen zou doen. " 'Dan bel je Juvat', bij wijze van spreken."

Relatiebreuk en nieuwe liefde

Juvat is kortgeleden uit elkaar gegaan met Ruby, inmiddels zou de acteer gelukkig zijn in de liefde. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Relatiebreuk Juvat Westendorp
2:24
Relatiebreuk Juvat Westendorp

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.