Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Linda Hakeboom krijgt bijzonder cadeau van Ruud de Wild

ZIEN: Linda Hakeboom krijgt bijzonder cadeau van Ruud de Wild

Nieuws

18 juli 2021, 14:42

De nieuwe chemo die Linda Hakeboom krijgt, valt haar enorm zwaar. Dat vertelt de documentairemaakster, die in augustus vorig jaar werd gediagnostiseerd met borstkanker, zondag op Instagram.

"De laatste weken gaat het niet zo goed met me", begint Linda haar verdrietige update. De nieuwe chemo die ze krijgt hakt er enorm in. "M’n lichaam is gewoon een beetje op."

De docu-maakster vertelt verder dat ze last heeft van concentratieproblemen. Iets wat vaker voorkomt bij mensen die veel chemo krijgen. "Het is alsof ik geen filter heb. Als er veel mensen door elkaar heen praten, komt bijvoorbeeld alles even hard binnen en volg ik niets meer."

Toch tovert er iets een lach op Linda's gezicht. Ze heeft namelijk een heel bijzonder cadeau kregen van niemand minder dan Ruud de Wild. De radio-dj - bij wie afgelopen maart darmkanker werd geconstateerd - heeft een prachtig schilderij voor Linda gemaakt.

'We're still standing!'

"Allebei aan het worstelen met die oh zo verwoestende ziekte, maar allebei nog op onze pootjes", gaat Linda verder. "Hij vroeg me ‘wat zijn je favoriete kleuren’ en zei: geef me even. En daarna lag dus dit op de mat. Wat een cadeau. Dankjewel lieve Ruud, voor dit bijzondere werk. Hij krijgt een prachtig plekje, want weet je: WE’RE STILL STANDING!"

De reactie van Linda is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Bron foto + video: Instagram / Linda Hakeboom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.