Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Maan breekt op Pinkpop

Nieuws

19 juni 2022, 16:13

Maan heeft het niet drooggehouden bij haar optreden op Pinkpop. Een ode aan haar vader op Vaderdag zorgde voor tranen bij het publiek en bij de zangeres zelf...

Ze zingt voor haar vader het liedje Jij bent de liefde, maar al aan het begin weet ze door de tranen bijna geen noot uit te brengen. Ze valt even en stil en houdt haar hand voor haar mond, om zich vervolgens te herpakken en het prachtige nummer van Kenny B toch volledig te zingen.

Aan het einde loopt ze naar haar vader toe en geeft ze hem een knuffel. Je ziet het in de video boven dit artikel.

Liefde?

Onlangs vertelde Maan nog aan Grazia over haar mogelijke nieuwe liefde. "Ik vind niet dat mensen dat allemaal hoeven te weten, maar ik wil er ook weer niet spastisch over doen. Ik ben gewoon lekker aan het flierefluiten."

Toch heeft ze wel grote wensen in het liefdes- en gezinsleven. "Op privégebied zou ik het mooi vinden om uiteindelijk een mooi gezin te krijgen en mama te worden", vertelt Maan. Ze heeft al een goed voorbeeld. "Chantal Janzen, mijn ’tweede moeder’, vind ik een goed voorbeeld van hoe je carrière en familie goed kunt combineren. Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar.”

Haar andere wens: "Mijn vriendinnetjes, broertje en ouders zijn zo’n steady factor in mijn leven. Dat ze nog maar lang gezond mogen blijven..." aldus Maan.

In de video hieronder zie je dat Maan niet alleen kan zingen. Ze blijkt ook goocheltrucs uit te kunnen voeren. Of ze goed zijn, is een tweede.

Verdwijntruc Maan
0:07
Verdwijntruc Maan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.