Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Steven en Ayla vertellen meer over 'tongzoen-schandaal'

Nieuws

8 aug 2022, 14:26

Steven van Brunswijk (38) en zijn vrouw Ayla reageren opnieuw op de van Steven gelekte zoen- en dansvideo met andere vrouw. Wat ze erover zeiden, bekijk je in de video hierboven! Eerder had het stel ook al op het 'incident' gereageerd en zeiden ze onder andere dat je "op Pride vrij moet kunnen zijn."

Het stel geeft aan verbaasd te zijn over alle commotie die is ontstaan. "Het was een dagje trending topic", zegt Steven. "Dat is toch... Hoe dan!?", vult Ayla aan. "Er zijn zoveel ergere dingen op de wereld jongens...", zegt het koppel gezamenlijk. "En dan zijn wij trending topic... Dat is wel triest gesteld. Wie zijn wij dan? Wij stellen toch niet zoveel voor", zegt Steven lachend.

"We hebben gewoon een iets ander leventje. Ayla vertelt dat je soms weleens uit elkaar groeit, dat was ook het geval voor Steven en haar. Vervolgens quote Steven een vriendin van het stel: "Echte liefde is elkaar echt alles gunnen."

Nadat Yvonne Coldeweijer (Life of Yvonne) afgelopen zondag een video op haar kanaal had geplaatst waarop Steven hartstochtelijk aan het tongzoenen en dansen was met een andere vrouw op Pride Amsterdam, werd door de roddelvlogger gesuggereerd dat de Brabantse cabaretier vreemd zou gaan. Yvonne was er toen nog niet van op de hoogte dat zijn vrouw Ayla een paar meter verderop óók meedanste en simpelweg van de situatie afwist.

Aangespoord door Ayla

Volgens Steven had "de zoenaffaire" met goedkeuring van zijn vrouw plaatsgevonden. Sterker nog: "Dat is haar schuld! Zij heeft mij gestuurd", vertelde de Brabander aan Shownieuws.

"Ik zat gewoon aan een Spa Rood en ik was aan het chillen... En toen zei ze tegen mij: 'Schat, zie die chick daar.' En toen...", hintte Steven. Hij stelde dat Ayla ook los was gegaan. "Het is dat ze haar niet gefilmd hebben. Zij was nog erger! Zij was nog erger dan ik..."

Steven legde uit hoe zijn huwelijk in elkaar zou steken. "De Pride is toch vrij zijn?! Wij hebben geen open relatie, maar we zijn gewoon... gezellig eigenlijk." Ayla vulde hem aan: "We zijn gewoon altijd open tegen elkaar en hoezo moet je elkaar in hokjes plaatsen?" Steven: "Liefde is elkaar echt alles gunnen."

"Hoe vannacht geëindigd is? Het was verrekte heet in Amsterdam, ken ik oe vertellen", zei Steven op z'n Brabants over het verdere verloop van de avond.

Huwelijk Steven en Ayla stapten drie weken geleden in het huwelijksbootje. Het stelde vierde de bruiloft in het Brabantse Tilburg.

Het koppel heeft samen twee kinderen, een dochter en een zoon. Uit een eerder huwelijk heeft Steven nog een dochter. Alles over de bruiloft van Steven zie je in de video hieronder.

Steven Brunswijk en Ayla getrouwd
2:03
Steven Brunswijk en Ayla getrouwd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.